Thursday, September 2, 2021

Valimisliit registreeritud

PRESSITEADE

30. augustil registreeriti Järva valla valimiskomisjoni poolt valimisliit Järva valla heaks, mis osales sama nime all ka 2017. aasta kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel. Kõikide Järva valla piirkondade ärksaid inimesi koondav valimisliit jätkab juba valitud kursil ehk panustamist kogukondade arengusse, läbipaistvasse vallajuhtimisse ning kõikide vallakodanike sotsiaalse heaolu tõstmisse läbi kvaliteetsete avalike teenuste. Lisaks peab valimisliit oluliseks täiendada valla arengukava konkreetsete ja mõõdetavate tegevustega, vähendada juhtimiskulusid ning poliitilisi ametikohti. Kuna valimisliitu kuuluvad ainult Järva vallas elavad inimesed, siis kõik otsused mõjuvad vahetult neid endid ning kõik kandidaadid on valmis vastutust võtma.

Valimisliidu vallavanema kandidaat on praegune Järva vallavanem Arto Saar, kes kogus eelmistel valimistel enim hääli. Arto Saar: „Olen valmis taas olema vallavanema kandidaat, kui rahvas selleks mandaadi annab. Järva vallal on oma arengus veel pikk maa minna ning soovin oma entusiasmi, teadmiste ja oskustega panustada siinsete inimeste heaolusse. Õppides Tartu Ülikooli magistrantuuris kogukondade arendamist ja sotsiaalset heaolu, siis võtmeroll ongi kogukondade võimendamisel, mille hulka kuuluvad ka teised valdkonnad. Olgu see siis kvaliteetne haridus, kodulähedased sotsiaalteenused, elamumajandus või ettevõtlus“.

Valimisliit avaldab järgmise nädala alguses oma kandidaadid ning peagi ilmuvad ka valimisliidu liikmeid ja mõtteid tutvustavad videoklipid.

No comments:

Post a Comment

KÕIK VALIMA!

Täna kell 9.00 algas e-valimised aadressil www.valimised.ee ning Järva valla valimisjaoskondade kohta saab rohkem infot SIIT.  Meie seast...