Tuesday, August 15, 2017

Järva valla inimeste heaks

Hea tulevase Järva valla elanik ja muidugi ka kõik teised lugejad. Loed 2017. aasta KOV-valimisteks loodud valimisliidu Järva valla heaks infolehte, kus soovime jagada võimalikult palju infot meie mõtete kohta ning tutvustada inimesi, kes volikokku kandideerivad.

Selle aasta 15. oktoobril toimuvad kohalike omavalitsuste volikogude valimised ning võrreldes nelja aasta taguse  olukorraga on pilt Eestis hoopis teine, sest enamus valdasid on ühinenud suuremateks omavalitsusüksusteks. Järvamaal moodustub 12 KOVi asemel kolm suhteliselt võrdset omavalitsust- Paide linn, Türi vald ja Järva vald. Neist viimane moodustub 7 maaomavalitsuse ehk Albu, Ambla, Imavere, Järva-Jaani, Kareda, Koeru ja Koigi valla ühinemisel. Kui seni on volikogud olnud 9-15 liikmelised, siis nüüd terve valla peale on 21 kohta.

Valimisliidu Järva valla heaks liikmed on kõik ärksad ja tegusad inimesed kõikidest ühinevatest valdadest ning kes on juba oma praeguse tegutsemisega tõestanud, et nad seisavad kogukondade eest ning tahavad panustada koduvalla arengusse. Nüüd kui vald on suurem, on ka vastutus suurem. Samas on ka võimalusi rohkem ning koostöös on võimalik elukeskkonda inimestele veel paremaks teha.

Valimisliidul on programm, mida hakkame järjest teemade kaupa siin blogis avaldama ning läbiv idee on "Järva valla inimeste heaks".

Usume siiralt, et lähtudes inimeste soovidest ja vajadustest, saame pakkuda head lahendused avalike teenuste pakkumiseks.

Kõik head ettepanekud, mõtted ning soovid on alati teretulnud.

Arto Saar
Valimisliidu Järva valla heaks vallavanema kandidaat
saar.arto@gmail.com
tel 5257373

No comments:

Post a Comment

KÕIK VALIMA!

Täna kell 9.00 algas e-valimised aadressil www.valimised.ee ning Järva valla valimisjaoskondade kohta saab rohkem infot SIIT.  Meie seast...