Saturday, October 2, 2021

114 UKU PILV


Mis seob sind Järva vallaga?

Olen sündinud ja kasvanud Järva valla aladel. Õppinud Peetri Põhikoolis ja Järva-Jaani Gümnaasiumis. Elu- ja töökoht on Järva-Jaanis. 

Milline haridus, mis tööd teen ja millega veel tegelen?

Põhiharidus Peetri Põhikoolist,  seejärel Järva-Jaani gümnaasium(2011). Edasi õppisin Eesti Maaülikoolis Toiduainete tehnoloogiat, mille lõpetasin 2014. Peale ülikooli läbisin ajateenistuse Viru jalaväepataljonis.  Juba kooli ajast olen tööd teinud E-Piim Järva-Jaani meiereis ja töötan seal praegugi. Alates 2017 hakkasin andma korvpalli trenne Järva-Jaanis, 2019 Aravetel ja 2021 alustan Koerus. Korvpallitreeneri töö kasvuga on kaasnenud õpingud Tallinna Ülikoolis, hetkel omandan EKR 5-kutsetaset. 

Peale korvpalli tegelen ka teiste aladega. Kuulun Järva-Jaani jalgpallivõistkonna nimistusse, harrastan võrkpalli, disc golfi, mälumängu, tantsin tantsurühmas Jürid-Marid. Matkahobi ja huvi arendamiseks tegutsen MTÜ-s Tenno Matkad. Elu- ja töökoht võimaldavad mul panustada Järva-Jaani Vabatahtliku päästekomando tegevustesse.

Miks kandideerin ja mille eest seisaksin, kui saaksin volikokku?

Kandideerin, et panustada tagasi kogukonda, mis on mind ümbritsenud kogu elu. Noorte võimalused eluaseme rajamiseks või soetamiseks maapiirkonda on keerulised.  Seni on rajatud ja tuleb veel rajada uusi kaasaegseid objekte, ka spordi rajatisi, kuid ära ei tohi unustada sisu ja inimesi. 

No comments:

Post a Comment

KÕIK VALIMA!

Täna kell 9.00 algas e-valimised aadressil www.valimised.ee ning Järva valla valimisjaoskondade kohta saab rohkem infot SIIT.  Meie seast...